Organiseert u een evenement, manifestatie of wedstrijd? NMS voorziet u van een EHBO hulppost. Volledig volgens uw noden en wensen, dit over gans Vlaanderen.

Minstens 2 gekwalificeerde medewerkers staan paraat voor een goede hulpverlening met het nodige verzorgingsmateriaal.

Geen evenement of manifestatie is te groot of te klein voor NMS. Wij kunnen volgende voertuigen inzetten: 1-1-2 ziekenwagen, MUG-voertuig, Ambulance Gator, Interventiefiets. 

NMS beschikt over een pak aan ervaring om de inzet volgens de geldende richtlijnen te laten verlopen. En voor u als opdrachtgever zo gunstig mogelijk. De inzet van het aantal hulpverleners, de materialen en de voertuigen worden bij grotere evenementen bepaald naar aanleiding van het Plan Risico’s en Manifestatie (PRIMA). Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met de opdrachtgever bepaald.

Ieder evenement is uniek. Van sportdag op de school tot aan festivals met tienduizenden bezoekers. NMS maakt alles mogelijk met personeel, voertuigen, materialen.

Komen we na analyse van uw evenement tot de conclusie dat er geen EHBO post aanwezig moet zijn. Kunnen wij steeds u een AED, EHBO-koffer of opleiding aanbieden. Zodanig dat u toch over de nodige middelen beschikt. 

BLS-Team:

Een Basic Life Support team bestaat steeds uit 2 eerstehulpverleners die extra opgeleid zijn om tijdens een evenement de eerste zorgen toetedien en tot wanneer er professionelehulp de hulpverlening overneemt.

ALS-Team

Ons Paramedisch Interventie Team bestaat steeds uit 1 Ambulancier (112) en een urgentieverpleegkundige. Deze personen staan dagdagelijks in de praktijk en zijn opgeleid om tijdens evenementen verder te gaan als de eerste zorgen. Dit team mag zuurstof geven aan personen in ademnood, Gespecialiseerde reanimatie starten, Pijnstilling geven, …