Opleidingen, training en ontwikkeling van uw werknemers: het is de juiste aanpak om uw bedrijf te doen groeien.
Zeker in tijden waarin vacatures steeds moeilijker ingevuld geraken.

Maar wij horen het u al denken. Een opleidingscoach kost teveel. Zowel in tijd als in geld. Daarom kan u NMS aanstellen als uw opleidingscoach. NMS kan de opleidingsbehoeften van uw bedrijf in kaart brengen. Zij geven hun ervaring, expertise en kennis door via training aan opleiders binnen het bedrijf.

Wij raden steeds een opleiding aan die prijs/kwaliteit correct is. Hierbij krijgt u een overzicht van welke subsidies of kortingen u kan gebruiken. Zodanig dat een opleiding u minder kost.

NMS ondersteunt ook bedrijven in alternatieve vormen van leren binnen uw bedrijf. Wij focussen ons op informele leervormen, die steeds belangrijker worden, en waarbij het blender-learning steeds meer aan populariteit wint. Het is dus belangrijk dat uw opleidingscoach deze modules op het vlak van afstandsleren kan uitwerken en deze in de organisatie of het bedrijf kan implementeren.
NMS beschikt over een platform waarop u blender-learning kan aanbieden. Denk maar aan een awareness bij het opstarten van een nieuwe werknemer. Het onthaalbeleid digitaal aanbieden aan uw werknemers, …

Heeft u ook behoefte aan een freelance preventieadviseur. Of ondersteuning van uw interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (IDPBW).
Kijk dan zeker wat NMS voor u kan betekenen.

Wenst u een vrijblijvend gesprek, graag komen wij bij u langs.
Nodig NMS uit voor een koffie