Daarnet viel uw kindje van de trap, Zij kan haar arm niet zo goed bewegen. Zou de arm nu gebroken zijn? Moet ik hiermee nu naar de spoedgevallendienst? Of bel ik 1-1-2?

Stel je voor, je partner struikelt in het bos. Hij heeft een schaafwonde aan zijn knie en is met zijn hoofd tegen een steen gevallen. Gelukkig kwam hij snel weer bij, maar wat had ik eigenlijk moeten doen? 

Het was allemaal veel simpeler geweest als ik kennis van EHBO heb!

EHBO cursus bij u thuis!  De meeste ongevallen gebeuren in huislijke sfeer. Hoe gaat u daarmee om? Wat doet u bijvoorbeeld als uw kind een stevige schaafwonde oploopt? Afdekken? Ontsmetten of zo laten? Voor dergelijke huis-, tuin- en keukenongevallen organiseert NMS voortaan ook Opleidingen aan huis.
Hoe gaat het in zijn werk? Wij komen naar u toe en geven een initiatie op maat voor heel het gezin, vrienden, familie, … Daarbij houden we rekening met de specifieke wensen en we gebruiken uw woning als ‘oefenterrein’. Het wordt dus vooral een praktische aangelegenheid, maar in een heel ontspannen sfeer.
Naast de kleine ongevallen en letsels leren we u ook correct reageren in levensbedreigende situaties bij uw kinderen, ouders of grootouders. Verstikking, verdrinking, verbranding, vergiftiging of een allergische reactie? Na de opleiding bent u gewapend om correct te handelen. 
Hebt u speciale wensen? Laat het ons weten en wij bereiden een homeparty voor op maat!  

Kostprijs: Vanaf 15€ per persoon

Meer informatie? Contacteer ons!